Nyt tag i Esbjerg, Varde og Vejen omegn

Leder du efter en professionel tømrer, der kan hjælpe med at lægge dit nye tag eller med at renovere det nuværende? 

Hos NS Tømrer kan vi det hele - der er ikke en opgave der er for lille eller stor til os. Vi lægger alle tagtyper uanset om du ønsker tegltag, betontagsten, bølgepladetag, paptag eller en hvilken som helst anden tagtype. Det eneste tag vi ikke lægger er stråtag, men derudover lægger vi lige det tag du ønsker at få på din bolig eller erhvervsbygning. 

Vi udfører til dagligt tømrerarbejde i Esbjerg, Varde, Vejen, men kører også i resten af landet hvis du ønsker at få en professionel tømrer ud. 

Kontakt os for en god aftale

5 ting du skal overveje inden du får lavet nyt tag

Det er en større beslutning at få lagt nyt tag, og derfor er der nogle overvejelser man kan gøre sig inden den endelige beslutning træffes. Økonomien spiller ofte en af de store roller, når tagtypen skal vælges. 

Inden du vælger det endelige tag, kan du gøre dig overvejelser omkring:

  1. Hvilket tag kan du lide?
  2. Hvad passer til bygningens type og æstetik? 
  3. Skal der være vinduer i taget?
  4. Hvor lang en levetid har de forskellige tagtyper?
  5. Er der nogle regler i grundejerforeningen der skal overholdes?

Vi hjælper naturligvis gerne med professionel vejledning og rådgivning, så du får det tag der bedst matcher dine ønsker og din bolig.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på at få lagt et nyt tag, varierer efter den konkrete opgave. Der er flere parametre der spiller en rolle, eksempelvis hvilken tagtype og antal kvadratmeter der skal lægges. Derudover kan det også være at du ønsker at få sat nye vinduer i eller efterisolere taget, hvilket også kan påvirke prisen. 

Ønsker du at få yderligere information om priser, eller at få et konkret tilbud på et nyt flot tag eller tagrenovering? Så giv os et kald allerede i dag og fortæl lidt mere om, hvad du har i tankerne.

Vi tilbyder kvalitetsløsninger til utrolig skarpe priser, uanset om du skal have lagt et nyt tag eller der skal udføres tagrenovering eller -reparation. 

3 gode grunde til at få et nyt tag

Er det nuværende tag ved at have gjort sin gerning, så kan der være flere fordele ved at skifte det ud med et nyt tag. Nogle af fordelene er:

  • Et nyt tag isolerer bedre end et gammelt slidt tag, og holder derfor bedre på varmen, hvilket kan reducere varmeregningen
  • Ved at få lagt et nyt tag øges boligværdien, det er altså en god investering der især er fordelagtig, hvis huset en dag skal sælges
  • Et nyt tag vil give boligen et nyt visuelt løft, og få se huset til at se flottere og nyere ud 

Ring allerede i dag og få et super tilbud på et flot nyt tag

Kontakt os hvis du ønsker at få et skarpt og uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi skræddersyer opgaven så du får den løsning der passer bedst til dig og din bolig. 

Ring og hør mere på telefon 20 45 22 19 allerede i dag, så finder vi hurtigt en tid i kalenderen til dit projekt. 

Spørgsmål? Kontakt os