Renovering af hus i Esbjerg, Varde og Vejen omegn

Trænger dit hus til fornyelse? Eller drømmer du om at der skal ske noget nyt med boligen? Så lad os hjælpe dig. 

Hos NS Tømrer tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine boligønsker og behov. Vi renoverer boliger, sommerhuse og erhvervsbygninger, uanset om det er for at optimere pladsen eller for at skifte det gamle ud med nyt. 

En renovering kan både forny og forbedre boligen, og det hjælper vi med gennem moderne og effektive løsninger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet både hvad angår service, håndværket og materialerne - hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde. 

Har du brug for en kompetent tømrer der leverer kvalitetsløsninger? Så kontakt os allerede i dag på telefon 20 45 22 19 og lad os høre mere om hvordan vi kan hjælpe med renoveringsprojektet. 

Vi holder til i Esbjerg, men kører også gerne for privat og erhvervskunder i Vejen, Varde og resten af landet.

Ring allerede i dag for et godt tilbud

Vi kan stå for hele renoveringen 

Med en renovering eller ombygning kan vi skabe det hjem du drømmer om, som forhåbentlig kan give dig en ny værdi i hverdagen. Det kan eksempelvis være du drømmer om at få sat et nyt køkken i, få lagt et nyt tag, lavet en ny terrasse eller få bygget en tilbygning så du får flere kvadratmeter i boligen.

Uanset om du ønsker at bygge om, bygge ud eller forny et eller flere rum i boligen, kan vi hjælpe. 
Vi kan klare hele opgaven og varetager også total- og hovedentrepriser.

Til de opgaver vi ikke er specialister indenfor, har vi utrolig dygtige samarbejdspartnere som vi kan stå indenfor, og som ligesom os ikke går på kompromis med kvalitet. 

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på at få renoveret huset afhænger af den konkrete opgave. Jo større og mere omfattende renoveringen er, jo dyrere vil den naturligvis også blive.

Derudover vil materialevalget også påvirke prisen. Vi anvender som udgangspunkt altid materialer i høj kvalitet, med mindre andet er aftalt, da vi kun ønsker at levere kvalitetsløsninger der holder. 

Er du interesseret i at få et godt og uforpligtende tilbud på den renovering du drømmer om? Så kontakt os på telefon 20 45 22 19 og fortæl mere om hvad du ønsker lavet, derefter kan vi udarbejdet et godt tilbud til dig. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller lignende. 

Kontakt os og hør mere

renovering-af-hus-esbjerg-varde-bramming-ribe-vejen-varde-toemrer-toemrerfirma